top of page

Samarbeidspartnere

Vi ønsker å takke våre fantastiske samarbeidspartnere. Uten deres generøse støtte, ville aldri camp NoFo eksistert

Logo til Atomic
Atomic 

Atomic er ledende innen alpint og har vært Markus sin samarbeidspartner og utstyrsleverandør siden 2020. Siden starten i 1955, har atomic levert skiutstyr i verdensklasse til hele verden. Suksessen til atomic kan kanskje skyldes at utstyret produseres og settes sammen av ypperlig håndverk i Østerrike. Selv etter endt karriere ønsker atomic å fortsette samarbeidet med Markus. De elsker at Markus deler med sin opparbeidede erfaring med yngre generasjoner gjennom Camp NoFo

Logo til Børstad

Børstad Transport er en familiebedrift, stasjonert på Stjørdal og er Norges største transportør av risikoavfall. De tar på seg ansvaret med å fjerne og håndtere farlig avfall og avfall som ikke skal etterlates i naturen for bedrifter, enkeltpersoner og det offentlige. Eksempel på dette kan være å transportere/fjerne coronabakterier fra teststasjoner under pandemien, håndtering av oljetank til oljefyr i hjemmet eller förtransport på en sikker måte for Felleskjøpet Agri. 

Samarbeidet med Markus og Børstad Transport går inn i år nummer 9.

Sammen med Aneo har Børstad Transport utgjort hovedvekten av den finansielle støtten opp gjennom Markus sin idrettskarriere. Viktigheten av dette er mildt sagt ubeskrivelig og samarbeidet er noe Markus er veldig stolt av.

Audi Logo

 Samarbeidet mellom Markus og Møller Bil/Audi Trondheim går inn i sitt syvende år og er bygget på flere av grunnverdiene til Harald Aars Møller (grunnleggeren av Møller Bil): åpenhet, ærlighet, omtenksomhet og tydelighet. 

Markus mener at noe av det morsomste med dette samarbeidet er å jobbe sammen med ledelsen og salgsteamet inne på Audi avdelingen i Trondheim. Prestasjonskultur, teft, resultater, mot og samarbeid er temaer det jobbes mot for både Markus og de ansatte i Audi Trondheim. 

Logo til Hell Catering

Hell Catering (Turid) og Markus går inn i sitt 5 år som samarbeidspartnere. Hell Catering er stasjonert på Stjørdal, men tilbyr catering tjenester for store deler av Trøndelag. I tillegg til cateringtjenester for store og små arrangementer, har Hell Catering flere cafeer rundt omkring på Stjørdal hvor de tilbyr tradisjonsrik husmannskost til en hyggelig penge. Markus har spist opp til 2 måltider om dagen fra Turid under tunge treningsperioder de siste 5 årene når han har vært hjemme på Stjørdal. Turid kommer til å servere deltakerne på campen et varmmåltid på lørdag og søndag. Da vil dere forstå hvorfor Markus velger å spise Turid sin mat når han er hjemme og hvorfor han har blitt så stor og sterk!

bottom of page