top of page

Samarbeidspartnere

Vi ønsker å takke våre fantastiske samarbeidspartnere. Uten deres støtte, ville aldri Markus kjørt World cup, og camp NoFo ville aldri  eksistert

Trønder Energi jobber hver dag for å realisere nullutslippssamfunnet. Trønder Energi var hovedsponsor under store deler av Markus sin alpine karriere. Deres proffesjonelle samarbeid varte fra 2011 og helt til 2024 etter at Trønder Energi var Markus sin første samarbeidspartner. 

Markus setter utrolig stor pris på at Trønder Energi ønsker å fortsatt støtte opp under hans arbeid med camp NoFo initiativet. Samarbeidet passer utrolig godt fordi begge parter har noen bærekraftige grunnverdier som kan relateres i begge leire. Ideen om å bli bedre på ski gjennom sommeren pga campens innhold, uten omfattende reisevirksomhet var utrolig spennende syntes Trønder Energi.  

Logo til Atomic

Atomic er ledende innen alpint og har vært Markus sin samarbeidspartner og utstyrsleverandør siden 2020. Siden starten i 1955, har atomic levert skiutstyr i verdensklasse til hele verden. Suksessen til atomic kan kanskje skyldes at utstyret produseres og settes sammen av ypperlig håndverk i Østerrike. Selv etter endt karriere ønsker atomic å fortsette samarbeidet med Markus. De elsker at Markus deler med sin opparbeidede erfaring med yngre generasjoner gjennom Camp NoFo

Audi Logo

 Samarbeidet mellom Markus og Møller Bil/Audi Trondheim går inn i sitt syvende år og er bygget på flere av grunnverdiene til Harald Aars Møller (grunnleggeren av Møller Bil): åpenhet, ærlighet, omtenksomhet og tydelighet. 

Markus mener at noe av det morsomste med dette samarbeidet er å jobbe sammen med ledelsen og salgsteamet inne på Audi avdelingen i Trondheim. Prestasjonskultur, teft, resultater, mot og samarbeid er temaer det jobbes mot for både Markus og de ansatte i Audi Trondheim. 

Logo til Hell Catering

Hell Catering (Turid) og Markus går inn i sitt 5. år som samarbeidspartnere. Hell Catering er stasjonert på Stjørdal, men tilbyr catering tjenester for store deler av Trøndelag. I tillegg til cateringtjenester for store og små arrangementer, har Hell Catering flere cafeer rundt omkring på Stjørdal hvor de tilbyr tradisjonsrik husmannskost til en hyggelig penge. Markus har spist opp til 2 måltider om dagen fra Turid under tunge treningsperioder de siste 5 årene når han har vært hjemme på Stjørdal. Turid kommer til å servere deltakerne på campen et varmmåltid på lørdag og søndag. Da vil dere forstå hvorfor Markus velger å spise Turid sin mat når han er hjemme og hvorfor han har blitt så stor og sterk!

Børstad har vært samarbeidspartner med Markus fra han startet på Oppdal skigymnas og til han la skia på hylla. 9 år! Børstad er landsledende innen sin bransje hvor de henter og håndterer risikoavfall som på ingen måte skal ut i naturen. Børstad holder seg i førersetet i sin bransje ved å sette handling bak orda sine. Det nyeste eksemplet på det er et splitter nytt ladeanlegg utenfor kontorene til Børstad. Disse laderne er i utgangspunktet tenkt elektriske Børstad lastebiler, men som privatkunde kan du også lade bilen her. Anlegget har en totlalkapasitet 2 megawatt (2000 kW) fordelt på 6 ladere. Laderen er rigget for megawatt lading (1000KW) når teknologien omsider kommer på markedet. Laderne blir viktige i arbeidet med å forsyne den elektriske lastebil-flåten til Børstad med strøm. Det kan også nevnes at laderne delvis forsynes med strøm fra solcellepanel på taket til Børstad kontoret. 

bottom of page